Ga naar pagina inhoud

Fidici maakt u een betere bestuurder!

Fidici voor bestuurders

Waarborg het geheugen van de Raad, wees transparant en compliant en hou meer tijd over voor besturen met altijd geïnformeerde Raad. Fidici geeft u alle tijd en aandacht om te besturen!

Hoe maakt Fidici u een betere bestuurder? 

Met Fidici waarborgt u het geheugen van de Raad

De Raad van Commissarissen van uw organisatie ziet commissarissen aantreden en aftreden. Met Fidici weet u zeker dat het geheugen van de Raad gewaarborgd is. Daarnaast zorgt Fidici ervoor dat u goed voorbereid bent op elke dialoog, doordat u informatie en documenten eenvoudig kunt opzoeken. Zo kunt u als bestuurder vol vertrouwen verantwoording afleggen over het verleden. 

Fidici zorgt ervoor dat u transparant en compliant bent 

Met Fidici kunt u als bestuurder volledige transparantie garanderen aan uw commissarissen en overige stakeholders. De waterdichte audit trail in Fidici zorgt ervoor dat de integriteit van zowel de onderliggende documenten als vergaderhistorie geborgd is. Zo bent u transparant en is het ook in geval van bestuurlijke aansprakelijkheid helder hoe de besluitvorming tot stand is gekomen. 

Meer tijd om te besturen met een geïnformeerde Raad

Fidici zorgt ervoor dat de commissaris alle middelen heeft om altijd op de hoogte te zijn. Zo bent u als bestuurder zeker van een proactieve Raad, zonder dat iedereen de juiste informatie zelf bij elkaar moet sprokkelen. Nu de commissarissen van uw organisatie met Fidici per definitie juist, tijdig en volledig geïnformeerd zijn, heeft u alle tijd en aandacht om te besturen. 

Ook de commissaris en secretaris
hebben baat bij Fidici

Fidici voor commissarissen

Met Fidici bent u vanaf elke werkplek en elk moment juist, Met Fidici bent u vanaf elke werkplek en elk moment juist, tijdig en volledig geïnformeerd. U heeft altijd beschikking tot het archief, waarin u eenvoudig en gestructureerd kan zoeken. Ook traceert u makkelijk het pad van ieder besluit met de audit trail van Fidici en bent u altijd up-to-date van al het nieuws. Daarnaast biedt Fidici de bescherming die u vandaag de dag als commissaris nodig heeft.

Fidici voor secretarissen

Met Fidici ervaart u de kracht en het gemak van het hebben van onze board portal. De RvC informeren over alles wat relevant is, was nog nooit zo eenvoudig! De vergader functionaliteit van Fidici maakt het voorbereiden van RvC vergaderingen makkelijk en overzichtelijk. Ook is het maken van een jaarverslag eenvoudiger dan ooit tevoren: alle documenten en informatie heeft u centraal bij de hand. 

Probeer Fidici gratis

Wij begrijpen dat nieuwe ICT introduceren spannend is. Grasduin daarom gratis rond in Fidici en ontdek het gemak van vertrouwen! Bevalt Fidici u goed? Dan kunt u met de gehele Raad drie maanden gratis proefdraaien.

U zult nooit meer anders willen! 

Heeft u interesse?

Henk en Arnoud helpen u graag verder!