Ga naar pagina inhoud

Fidici versterkt uw positie als commissaris!

Fidici voor commissarissen

Weest altijd juist, tijdig en volledig geïnformeerd met het uitgebreide archief, ervaar ondersteuning en bescherming en traceer het pad van ieder besluit. Fidici biedt u een fundament van vertrouwen!  

Hoe versterkt Ficidi uw positie
als commissaris? 

Fidici biedt u inzicht door een uitgebreid archief

Met het uitgebreide archief in Fidici heeft u de volledige historie van de organisatie binnen handbereik. Dit collectief geheugen zorgt ervoor dat u zich nooit meer hoeft af te vragen hoe het ook alweer zat. Op zoek naar een specifiek besluit of notulen? Met de slimme zoekfunctie in Fidici vindt u altijd het antwoord waar u naar op zoek bent. Zo bent u altijd juist, tijdig en volledig geïnformeerd.

Geen zorgen over uw aansprakelijkheid met Fidici

In deze tijden van maatschappelijke druk en governance codes stelt wettelijke regelgeving u als commissaris hoofdelijk aansprakelijk.  Fidici is WBTR-proof en zal uw Raad van Commissarissen hierin ondersteunen en beschermen. Zo kunt u met vertrouwen anticiperen op de toekomst, het heden beoordelen en verantwoording afleggen over het verleden. 

Met Fidici traceert u makkelijk het pad van ieder besluit

De waterdichte audit trail in Fidici geeft u als commissaris optimaal inzicht doordat het pad van ieder besluit makkelijk te traceren is. Hiermee is de integriteit van zowel de onderliggende documenten als vergaderhistorie geborgd in een veilige omgeving. Op deze manier heeft u zicht op hoe een besluit tot stand is gekomen en kunt u als commissaris vol vertrouwen toezicht houden. 

Ook de bestuurder en secretaris
hebben baat bij Fidici

Fidici voor bestuurders

Met Fidici kunt u volledige transparantie garanderen aan uw commissarissen. U bent met Fidici compliant aan alle wet- en regelgeving en aan uw eigen vastgestelde kaders. Nu de commissarissen met Fidici per definitie juist, tijdig en volledig geïnformeerd zijn, heeft u alle tijd en aandacht om te besturen. 

Fidici voor secretarissen

Met Fidici ervaart u de kracht en het gemak van het hebben van onze board portal. De RvC informeren over alles wat relevant is, was nog nooit zo eenvoudig! De vergader functionaliteit van Fidici maakt het voorbereiden van RvC vergaderingen makkelijk en overzichtelijk. Ook is het maken van een jaarverslag eenvoudiger dan ooit tevoren: alle documenten en informatie heeft u centraal bij de hand. 

Probeer Fidici gratis

Wij begrijpen dat nieuwe ICT introduceren spannend is. Grasduin daarom gratis rond in Fidici en ontdek het gemak van vertrouwen! Bevalt Fidici u goed? Dan kunt u met de gehele Raad drie maanden gratis proefdraaien.

U zult nooit meer anders willen! 

Heeft u interesse?

Henk en Arnoud helpen u graag verder!