Ga naar pagina inhoud

Fidici maakt u meester in governance!

Fidici voor secretarissen

Ervaar het gemak en de kracht van een board portal en informeer de RvC eenduidig via één kanaal en krijg het overzicht dat u verdient. Met Fidici is het verzamelen van informatie nooit meer een zoekplaatje!

Hoe maakt Fidici u
meester in governance?

Informeer de Raad van Commissarissen eenvoudig en eenduidig

Met Fidici beheerst u makkelijk en efficiënt de informatiestroom. Eenduidig en betrouwbaar communiceren naar de Raad van Commissarissen wordt met Fidici de nieuwe norm. Het neemt zorgen over versies, informatieachterstand en ontbrekende stukken voor u weg. Zo zorgt u er als secretaris voor dat alle commissarissen altijd juist, tijdig en volledig geïnformeerd zijn.

Altijd alle belangrijke zaken bij de hand met Fidici

Als secretaris ervaart u de kracht en het gemak van een board portal. Hier heeft u alle belangrijke documenten en informatie bij de hand en de audit trail geeft u inzicht in besluiten. Hierdoor is het maken van een jaarverslag nog nooit zo makkelijk geweest. Zo bespaart u tijd en kunt u zich focussen op de invulling van de governance en compliant zijn aan de vigerende wet- en regelgeving.

Met Fidici krijgt u het overzicht dat u verdient

Fidici geeft u als secretaris het overzicht dat u verdient. Het uitvragen over hoe bepaalde zaken in elkaar steken is met Fidici niet meer nodig, aangezien alle relevante informatie en essentiële documenten zich op één plek bevinden. De mogelijkheid voor commissarissen en bestuurders om zelf het overzicht te houden werkt tijdbesparend voor alle partijen.

Ook de commissaris en bestuurder
hebben baat bij Fidici

Fidici voor commissarissen

Met Fidici bent u vanaf elke werkplek en elk moment juist, tijdig en volledig geïnformeerd. U heeft altijd beschikking tot het archief, waarin u eenvoudig en gestructureerd kan zoeken. Ook traceert u makkelijk het pad van ieder besluit met de audit trail van Fidici en bent u altijd up-to-date van al het nieuws. Daarnaast biedt Fidici de bescherming die u vandaag de dag als commissaris nodig heeft.

Fidici voor bestuurders

Met Fidici kunt u volledige transparantie garanderen aan uw commissarissen. U bent met Fidici compliant aan alle wet- en regelgeving en aan uw eigen vastgestelde kaders. Nu de commissarissen met Fidici per definitie juist, tijdig en volledig geïnformeerd zijn, heeft u alle tijd en aandacht om te besturen.

Probeer Fidici gratis

Wij begrijpen dat nieuwe ICT introduceren spannend is. Grasduin daarom gratis rond in Fidici en ontdek het gemak van vertrouwen! Bevalt Fidici u goed? Dan kunt u met de gehele Raad drie maanden gratis proefdraaien.
U zult nooit meer anders willen!

Heeft u interesse?

Henk en Arnoud helpen u graag verder!